tag:blogger.com,1999:blog-1961672696752014445.post2011163235606278872..comments2024-02-15T15:34:57.045+01:00Comments on Ale zakwas!: Chlebek orzechowy bez mąki z batatami i karobemAleZakwashttp://www.blogger.com/profile/14047486262679358225noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1961672696752014445.post-41202846402694212872015-02-02T18:35:06.248+01:002015-02-02T18:35:06.248+01:00Siemię lniane odtłuszczone zawsze występuje w post...Siemię lniane odtłuszczone zawsze występuje w postaci mielonej. Ja użyłam siemienia złotego mielonego Oleofarmu, ale możesz też całe siemię zmielić w młynku do kawy. Wtedy chlebek będzie miał trochę więcej tłuszczu. W każdym razie zmielonego samodzielnie też powinno być pół szklanki.AleZakwashttps://www.blogger.com/profile/14047486262679358225noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1961672696752014445.post-12369771656654626202015-02-02T10:16:25.259+01:002015-02-02T10:16:25.259+01:00chodzi o siemię zmielone czy w ziarenkach?chodzi o siemię zmielone czy w ziarenkach?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1961672696752014445.post-56903740785612984592015-01-11T19:33:47.642+01:002015-01-11T19:33:47.642+01:00pyszny i zdrowy, czego chcieć więcej? :)pyszny i zdrowy, czego chcieć więcej? :)Foodmaniahttps://www.blogger.com/profile/06070158769371908661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1961672696752014445.post-29113340998606977052015-01-11T17:24:47.397+01:002015-01-11T17:24:47.397+01:00Proponuję posmarować powidłami śliwkowymi. Pycha :...Proponuję posmarować powidłami śliwkowymi. Pycha :)AleZakwashttps://www.blogger.com/profile/14047486262679358225noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1961672696752014445.post-59751505465164919722015-01-11T17:05:21.238+01:002015-01-11T17:05:21.238+01:00Smacznie! ;)Smacznie! ;)Kinga https://www.blogger.com/profile/16559861728089478274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1961672696752014445.post-63004675301515479272015-01-11T16:11:58.431+01:002015-01-11T16:11:58.431+01:00Tak, jest super. Pokroiłam jeszcze ciepły i się ni...Tak, jest super. Pokroiłam jeszcze ciepły i się nie rozpada. <br />AleZakwashttps://www.blogger.com/profile/14047486262679358225noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1961672696752014445.post-61778491819446697182015-01-11T16:08:38.813+01:002015-01-11T16:08:38.813+01:00Z orzechami włoskimi to nie może być nie dobry, a ...Z orzechami włoskimi to nie może być nie dobry, a wręcz musi być przepyszny :) Patrząc na zdjęcia, strukturę ma idealną - wygląda bardzo smakowicie :)Ania_Shttps://www.blogger.com/profile/07219730039600830857noreply@blogger.com