tag:blogger.com,1999:blog-1961672696752014445.post491046746365975943..comments2024-02-15T15:34:57.045+01:00Comments on Ale zakwas!: Daktyle nadziewane serkiem chrzanowym i zielonym pieprzemAleZakwashttp://www.blogger.com/profile/14047486262679358225noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1961672696752014445.post-10235176838054311862016-12-23T14:42:52.089+01:002016-12-23T14:42:52.089+01:00Nie pomyślałabym o takim fajnym połączeniu smakowy...Nie pomyślałabym o takim fajnym połączeniu smakowym :)K.https://www.blogger.com/profile/04786590857908700034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1961672696752014445.post-67310620157370370082016-12-22T22:02:21.330+01:002016-12-22T22:02:21.330+01:00Ciekawe połączenie, nie wpadłabym. Na pewno rewela...Ciekawe połączenie, nie wpadłabym. Na pewno rewelacyjny smak!Lekarze od kuchnihttps://www.blogger.com/profile/11628358554305744207noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1961672696752014445.post-22131810365491929042016-12-22T21:54:14.203+01:002016-12-22T21:54:14.203+01:00Wow! Daktyle to zawsze z masłem orzechowym w środk...Wow! Daktyle to zawsze z masłem orzechowym w środku i ewentualnie w czekoladzie a tu taka niespodzianka ;) Bardzo intrygujący przepis ;) Candy Pandashttps://www.blogger.com/profile/00212939215666294102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1961672696752014445.post-73182538577492863802016-12-22T11:28:43.903+01:002016-12-22T11:28:43.903+01:00Serek chrzanowy nie jest tak intensywny w smaku ja...Serek chrzanowy nie jest tak intensywny w smaku jak sam chrzan,ale faktycznie całe ziarna pieprzu dla niektórych to zbyt wiele. Można użyć innej przyprawy. Ja po prostu bardzo lubię całe ziarna zielonego pieprzu w różnych daniach :) Smacznego !AleZakwashttps://www.blogger.com/profile/14047486262679358225noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1961672696752014445.post-44840329619723564132016-12-22T11:00:46.756+01:002016-12-22T11:00:46.756+01:00Pierwsze słyszę o takiej przystawce, ale muszę prz...Pierwsze słyszę o takiej przystawce, ale muszę przyznać, że mnie mocno zaintrygowała. Tylko te ziarenka pieprzu bym odpuścił, skoro jest chrzan, bo jednak to będzie za dużo dla mnie :)Adamohttp://www.restauracja-adamo.pl/noreply@blogger.com